Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Electrounivers.com
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incubator oua Cleo 5x2 DTHG automat
549 lei
Brand
Cleo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incubatorul Cleo 5x2 DTHG automat, are termometru (T) digital pe capacul superior, usor de monitorizat fara sa fie nevoie sa deschideti incubatorul, deasemenea este dotat si cu indicator de umiditate (H).
Sistemul de intoarcere automata este asigurata de cele doua motoare de pe fiecare etaj. Incubatorul este echipat cu rezistenta termica pentru încalzire un ventilator pentru asigurarea fluxului de aer si distributiei uniforme constante a temperaturii si umiditii în incubator.

Aceasta varianta a incubatorului Cleo 5 este recomandarea noastra pentru crescatorii care vor un incubator eficient cu care sa poata incuba cantitati mai mari per sarja. Capacitatea sa de 82 oua de gaina, 144 oua de prepelita, 82 oua de potarniche sau fazan asigura necesarul de pui pentru orice gospodarie.

Pentru ca incubatorul este universal, cu ajutorul lui se pot incuba si oua de gasca, rata, curca sau alte pasari a caror oua au dimensiune mare cu mentiunea ca pentru aceste specii nu se foloseste mecanismul de intoarcere automat, ouale fiind puse direct pe plasa, iar sistemele de intoarcere vor fi scoase din mecanismul automat, intoarcerea efectuinduse manual.

Pentru alimentarea la curent este necesar sa aveti disponibile trei prize la 220v, consumul de curent este 550 w pe zi in conditii normale de temperatura ambientala.

Instructiunile de utilizare le gasiti in cartea tehnica ce insoteste produsul, beneficiati de o garantie de doi ani.
Din Gura in Gura